Лангиди по Странджански
Други сладки печива

Необходими продукти:

300 г брашно София Мел Екстра
150 мл прясно мляко
3 яйца
½ к. л. сол
олио за пържене
мед или сладко за поднасяне

Начин на приготвяне:

Млякото, яйцата, солта и брашното се смесват и се получава гъсто течно тесто. В дълбок неголям съд се сгорещява олиото и се сипва по една супена лъжица от тестото.

Лангидите се изпържват до златисто от двете страни и се поднасят със сладко или мед.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

11.06.2017

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.