Меки сладки с тиква
Дребни сладки
Необходими продукти:
500 гр брашно София Мел
2 яйца
200 г захар
250 мл прясно мляко
125 г масло
200 г пасирана печена тиква
1 бакполувер
1 ванилия
1 лъжица канела
Начин на приготвяне:
1. Яйцата се разбиват със захарта.
2. Прибавя се разтопеното масло, млякото и пасираната тиква. Добавя се брашното с бакполувера,канелата и ванилията.
3. Омесва се до меко тесто, прави се на топчета и се пече в загрята фурна на 200гр.
4. Слепват се с мармалад по желание.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Милка Иванова от Ловеч

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
