Мексикански сватбени бисквити
Дребни сладки
Необходими продукти:
230 г брашно София мел Екстра
180 г меко масло
60 г захар
½ ч.л. сол
1 ч.л. ванилия
180 г ситно смлени орехи
150 г пудра захар
Начин на приготвяне:
1. Смесваме маслото със захарта, солта и ванилията. Към тях постепенно започваме да добавяме брашното и орехите до образуване на тесто.
2. Правим топчета около 20-25 г и печем в тава с хартия за печене на 180 градуса за 15 мин.
3. Докато са още топли се оставят в съд с пудра захар и така престояват една една нощ. На следващия ден се овалват с още малко прясна пудра захар.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Катя Георгиева от София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
