Напукани лимонови сладки
Дребни сладки
Необходими продукти:
300 г брашно София мел Екстра
100 г захар
100 мл олио
1 бакпулвер
1/ 2 лимон сок
кората на един лимон
2 яйца
пудра захар за овалване
Начин на приготвяне:
1. Посочените продукти без пудрата захар се смесват до получаване на меко леко лепкаво тесто. При необходимост се добавя още брашно.
2. Оформят се на топчета, всяко се овалва в пудра захар, нареждат се върху хартия за печене.
3. Пекат се 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Красимира Петрова от Велико Търново
Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
