Павезини
Дребни сладки
Необходими продукти:
170 г брашно София Мел Класик
30 г нишесте
3 бр. яйца
1 пакетче ванилова захар
130 г захар
Начин на приготвяне:
1. Разбиваме яйцата със захарта.
2. Смесваме брашното с нишестето и прибавяме към яйцата на части, като продължаваме да разбиваме.
3. Прехвърляме смес в сладкарски пош и нареждаме върху хартия за печене.
4. Печем в предварително загрята фурна на 180°C за 5 минути, след това на 150°C за още 5-10 минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Юлия Гарбузова

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
