Поднос за мезета ( шунка и кашкавал)
Питки, Погачи
Необходими продукти:
500 г пшенично брашно София мел
270 мл. вода
1 с.л. захар
4 г мая
1 ч.л.сол
1 с.л. олио
Начин на приготвяне:
1. Маята се разтваря в топлата вода със захарта. Омесва се меко тесто. Разделя се на 4 части.
2. Разточват се кори, наслагват се една върху друга като между тях се слага краве масло. След това се нарязват на триъгълници и се усукват.
3. По желание може да се сложат различни мезета.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Деляна Христозова от с. Строево

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
