Разложка шупла
Питка, Погача

Необходими продукти:

170 г брашно София Мел Екстра
2 яйца
100 мл вода
250 г кисело мляко
150 г натрошено сирене
1/2 ч. л. сода
50 мл олио
1/2 ч. л. сол
малко кимион за поръсване

Начин на приготвяне:

Киселото мляко и содата се смесват и се прибавят към водата, яйцата, олиото, брашното и солта. Получава се гъста смес, която се изсипва в намазнена тава за печене. Отгоре се поръсва сиренето и малко кимион. Пече се в загрята фурна на 180 градуса за 40 минути.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

23.11.2016

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.