Сладчици за кафе
Дребни сладки
Необходими продукти:
600 гр брашно София Мел Екстра
3 яйца
180 г захар
120 г олио
1 бакпулвер
Начин на приготвяне:
1. Разбиват се яйцата със захарта много добре до побеляване.
2. Прибавя се постепенно олиото на струйка.
3. Прибавя се брашното смесено с бакпулвера постепенно като се бърка с лъжица до усвояване. Тестото трябва да е меко на пипане. Оставя се 30 мин. да почине.
4. Правят се топчета и се пекат на 180 градуса около 20 мин.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Петър Аймалиев от Благоевград

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
