Сладки Червено Кадифе
Дребни сладки
Необходими продукти:
400 гр. брашно София Мел Класик
120 гр. захар
1 бр. ванилия
30 гр. какао
20 гр. бакпулвер
3 бр. яйца
5 гр. сол
100 мл. олио
червена боя
200 гр. пудра захар
Начин на приготвяне:
1. Яйцата се разбиват добре със захарта, добавя се олиото и отново разбъркваме.
2. След това към сместта се добавя брашното, какаото, бакпулвера, солта и червената боя. Бърка се с лъжица, защото сместта става гъста.
3. Месим добре тестото и след това го поставяме в хладилника за един час.
4. След това изваждаме, правим го на малки топченца и овалваме в пудрата захар.
5. Печем на 180 градуса в загрята фурна за 10-12 минути.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Валерия Томова от София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
