Брауни сладки
Дребни сладки

Необходими продукти:

За тестото:
180 г брашно София Мел Типово
270 г кисело мляко
100 г тъмно какао
180 г пудра захар
40 г меко масло
1 ч.л. бакпулвер
1 ванилия
1 яйце
щипка сол

За гарниране:
100 г шоколад или шоколадови капки

Начин на приготвяне:

месете всички продукти без шоколада в купа и омесете тъмно, лепнещо, бисквитено тесто.
С леко намаслени ръце, откъснете от него малки парчета и оформете на топчета, които леко натиснете. Нарежете шоколада на ситно (или шоколадови капки) и притиснете топчето да полепне в шоколада от едната страна. Сложете върху тавичка с хартия за печене.
Печете на 180°С за около 10 мин.

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

02.09.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.