Бухти
Други солени печива

Необходими продукти:

450 г брашно София мел Класик
400 мл кисело мляко
1 равна ч.л. сода
1 непълна ч.л сол

Начин на приготвяне:

1. Разбъркайте содата с киселото мляко, докато кипне. Добавете пресятото брашно и солта. 
2. Омесете средно твърдо тесто, завийте с кърпа и оставете да почине поне 30 минути. След това намажете леко тестената топка с олио и разточете на кора с дебелина 2-3 см. 
3. Нарежете на ромбове или кръгчета и пържете в дълбок съд със сгорещено олио. 
4. Поднесете с пудра захар и любимото сладко.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

23.10.2015

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.