Домашна паста Дженовезе Други солени печива

Необходими продукти:

400 г тесто за домашна паста
5-6 с. л. песто Дженовезе
зехтин
сол
прошуто
чери домати

Начин на приготвяне:

Вижте как може да приготвите тесто за домашна паста тук

Тестото се разделя на 2 топки и се разточват на правоъгълни кори с дебелина на еднолевова монета. Кората се завива леко на хлабаво руло и се реже напречно на ивици с дебелина 0,5 см. Готовите фитилчета се слагат във вряща подсолена вода. След 8 минути пастата се изважда и прецежда в гевгир. Добавя се пестото и малко зехтин. Всичко се обърква и се слага в чинии. За повече вкус се добавя малко прошуто и резени чери домати.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

18.04.2017

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.