Елхичка за коледа
Други солени печива
Необходими продукти:
8 с.л. брашно София мел
тиквички 2 бр
крема сирене 1 бр
2 яйца
2 с.л. олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
1. Настъргваме тиквичката. Слагаме сол и черен пипер, бъркаме и добавяме яйцата и брашното с олиото.
2. Всичко се пече в дълга тава на 180 градуса около 20 минути до готовност.
3. Оставяме да се охлади блата и мажем с крема сирене.
4. За украса навиваме блата и добаваме магданоз.
Да ви е вкусно :)
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
жени петкова от Пловдив

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
