Френски хляб в хлебопекарна
Хлябове
Необходими продукти:
350 г брашно София Mел eкстра
200 мл хладка вода
1 ч.л. сол
1 ч.л. мая
Начин на приготвяне:
1. Изсипваме водата в казана на хлебопекарната, добавяме солта.
2. Пресяваме брашното и го добавяме към сместа.
3. Добавяме и маята.
4. Настройваме хлебопекарната на програма 2, за 500 г френски хляб.
5. Избираме леко кафява коричка на изпичане, затваряме и включваме уреда.
6. След като хляба е готов, го изваждаме и оставяме да почива около час върху решетка.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Нели Мазгалова от гр. София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
