Хляб с годжи бери в хлебопекарна


Хлябове

Необходими продукти:

4 ч.ч. брашно София Мел Екстра
2 с.л. олио
2 ч.ч. вода
1 1/2 ч.л. сол
1 1/2 с.л. захар
2 с.л. сухо годжи бери (смляно в блвндер)
1 1/3 ч.л суха мая

Начин на приготвяне:

1. Рецептата е за 1 кг хляб.

2. В съда за приготвяне на хляб се поставят последователно: олиото, водата, солта, захарта, брашното, смляното годжи бери и маята.

3. Пече се на програма с дължина 3 часа.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Мария Георгиева от Ямбол

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

над 90 минути

Дата на публикуване

16.01.2023

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.