Хляб с годжи бери в хлебопекарна
Хлябове
Необходими продукти:
4 ч.ч. брашно София Мел Екстра
2 с.л. олио
2 ч.ч. вода
1 1/2 ч.л. сол
1 1/2 с.л. захар
2 с.л. сухо годжи бери (смляно в блвндер)
1 1/3 ч.л суха мая
Начин на приготвяне:
1. Рецептата е за 1 кг хляб.
2. В съда за приготвяне на хляб се поставят последователно: олиото, водата, солта, захарта, брашното, смляното годжи бери и маята.
3. Пече се на програма с дължина 3 часа.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Мария Георгиева от Ямбол

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
