Кроасанчета с кашкавал и сирене
Дребни соленки и Други солени печива
Необходими продукти:
3 чаши брашно София Мел Класик
200 г. настърган кашкавал
150 г. масло
200 г. настъргано сирене
1 бакполувер
1 чаша кисело мляко
Начин на приготвяне:
1. Разтопеното масло, киселото мляко и настърганите сирене и кашкавал се разбъркват.
2. Добавя се брашното с бакполувера.
3. Омесва се на топка и се оставя поне час в хладилник да стегне.
4. След това се вади, разделя се на 8 топки и всяка топка се разточва на кръг и се нарязва на триъгълници, които се навиват от острата страна навътре.
5. Пекат се на 200 градуса до зачервяване.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Габриела Иванова от София

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
