Кроасанчета с кашкавал и сирене


Дребни соленки и Други солени печива

Необходими продукти:

3 чаши брашно София Мел Класик
200 г.  настърган кашкавал
150 г. масло
200 г. настъргано сирене
1 бакполувер
1 чаша кисело мляко

Начин на приготвяне:

1. Разтопеното масло, киселото мляко и настърганите сирене и кашкавал се разбъркват. 

2. Добавя се брашното с бакполувера.

3. Омесва се на топка и се оставя поне час в хладилник да стегне.

4. След това се вади, разделя се на 8 топки и всяка топка се разточва на кръг и се нарязва на триъгълници, които се навиват от острата страна навътре.

5. Пекат се на 200 градуса до зачервяване.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Габриела Иванова от София

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

16.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.