Пълнозърнести бисквити с печати Дребни сладки

Необходими продукти:

За тестото:
200 г пълнозърнесто брашно София Мел
100 г брашно София Мел Класик
200 г краве масло
1 бр. яйце
3-4 с.л. мед
1 ч.л. канела
½ ч.л. млян анасон
½ ч.л. индийско орехче
1 ч.л бакпулвер

За украсата:
50 г какао

Начин на приготвяне:

Всички продукти за тестото се смесват в купа, така че да получите хомогенно тесто. Разточете на лист с помощта на малко брашно върху масата и точилката. С помощта на резец или чаша изрежете кръгове (или друга форма , в зависимост от печата ви) и наредете върху хартия за печене. След това, сложете печата в какаото, така че да полепне добре по формата, тупнете леко за да падне излишъка и направете печата върху бисквитата.

Печете бисквитките за около 6-7 минути на 170 градуса.

Време за приготвяне: 30 минути
Около 30 бройки

Кредит: Люси Евтимова - Lussi’s world of artcraft

ВИД РЕЦЕПТА

Сладка

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

До 40 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

04.02.2019

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.