Пролетни мъфини със спанак
Други солени печива
Необходими продукти:
400 г брашно София Мел класик
4 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1/2 ч.ч. олио
1 бакпулвер
100-200 г спанак
200-300 г натрошено сирене
Начин на приготвяне:
1. Спанака се измива, нарязва и задушава в 2 с.л. олио.
2. Содата се гаси в киселото мляко и се разбърква с яйцата.
3. Добавя се олиото, брашното с бакпулвера и всичко се разбърква до еднородна смес.
4. Прибавят се сиренето и спанака и отново се обърква.
5. Сместа се слага във формички за мъфини и се пече на умерена фурна.
Приятен апетит!
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Надежда Желязкова от гр. варна

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
