Солени курабии
Други солени печива
Необходими продукти:
200 г брашно София Мел Класик
2 яйца
250 мл. прясно мляко
150 г сирене
50 мл. олио
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л.сол
Начин на приготвяне:
1.В купа се смесват: прясното мляко, бакпулвера, солта
2.След това, се добавят и останалите съставки: двете яйца, олиото, натрошеното сирене и брашното.
3.Замесва се меко тесто.
4.Полученото тесто,се разделя на топчета,които после се оформят с ръце,във формата на кюфтета.
5.Поставят се в тава, покрита с хартия за печене.
6.Пекат се на 180 градуса.
Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.
Изпратена от:
Мария Иванова от Сливен

Вид рецепта

Трудност на приготвяне

Време за приготвяне

Дата на публикуване
