Спаначени палачинки


Други солени печива

Необходими продукти:

1 ч.ч. брашно София Мел Класик
1 ч.ч. прясно мляко
1 яйце
1 ч.ч смлян спанак
Щипка сол
Олио за мазане на тигана

Начин на приготвяне:

1. Смесват се спанака, брашното, млякото и разбитото яйце, щипка сол.

2. Намазнява се тигана с олио,загрява се и се налива с черпак час от сместа.

3. Обръща се от другата страна палачинката, когато се стегне от едната страна.

Тази рецепта не е тествана (приготвяна) от екипа на София Мел.



Изпратена от:

Нели Минкова от Варна

Вид рецепта

Солена

Трудност на приготвяне

лесна

Време за приготвяне

До 40 минути

Дата на публикуване

17.11.2021

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.