Тесто за домашна паста Други солени печива

Необходими продукти:

830 г брашно София Мел Класик
5 малки яйца
200 мл вода
1 непълна ч.л. сол
*за около 1200 г готово тесто

Начин на приготвяне:

От продуктите се замесва еластично и немеко тесто. След това се разточва на тънка кора около 1 мм, навива се на руло и се нарязва през 4-5 мм разстояние, като всяко кръгче се развива. Лентите се оставят да поизсъхнат за около час като се оставят на разстояние, за да не слепнат.

От тестото могат да се направят различни форми и видове паста.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

средна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

От 40 до 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

18.04.2017

Използвани продукти

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.