Хляб за хлебопекарна с царевично брашно
Хлябове

Необходими продукти:

За 750 g хляб:
170 g брашно София мел Царевично
200 g брашно София Мел Класик
80 g брашно София Мел Кекс
3,5 g суха мая /половин пакетче/
10 g сол
10 g захар
40 ml слънчогледово олио
140 ml вода / за меко тесто/
170 g прясно мляко
Тиквено семе за поръсване /по желание/

Начин на приготвяне:

1. Смесете течните съставки и ги сипете в контейнера на хлебопекарната.
2.Смесете сухите съставки и ги сипете върху течните .
3. Изберете програма, с продължителност 3 часа, тегло 750, средно изпичане.
Преди печене, може внимателно да намажете повърхността на тестото със силиконова четка с вода и да поръсите с тиквени семена.

ВИД РЕЦЕПТА

Солена

ТРУДНОСТ НА ПРИГОТВЯНЕ

лесна

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

над 90 минути

ДАТА НА ПУБЛИКУВАНЕ

04.01.2024

Посещавайки нашия уеб сайт, Вие приемате да използвате "бисквитки" (cookies).

Научете повече за начина и използването на бисквитки от нашата Политика за бисквитки и Защита на лични данни.